keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Kanien tila...

Moi. Nyt tulee postausta kanien tilasta koska sitä toivottiin ja ajattelinkin tehdä sen jossain vaiheessa. Felix ja Nelli saavat olla koko päivän vapaana ja meillä ei oo mitään porttia, ovea yms. joten ne saa tulla halutessaan vaikka olohuoneeseen, mutta yleensä ne pysyttelevät pois tästä melusta. Kuvat on otettu tosi nopeasti koska vahdin samalla sisaruksiani. Jos käännän selkäni vähäksikin aikaan, täällä ollaan jo sotkettu paikkoja ja niin edelleen..


Tältä kanien tila näyttää 'ovelta' katsottuna. Tää tila on ollut sauna, jos ihmettelette suihkukoppia vieressä. 


Häkin päällä on pyyhe siks ettei kanit tunge tassujaan kaltereiden väliin. Se ei ole meillä välttämäntöntä, mutta se on jäänyt tavaksi.


Punaisessa 'tynnyrissä' on roskapussi ja siellä säilytetään puruja.


Leipälaatikko ja puupölky on estämässä kaneja pääsemästä häkin taakse. Ne nimittäin voi jäädä sinne jumiin, ainakin Nelli.


Siinä näette sotkuisen puolen.. Ostettiin tiistaina puupellettejä koska purua ei ollut kaupassa ja ollaan todettu äidin kanssa se todella hyväksi! On paljon helpompi vaihtoehto. Alemmassa kuvassa näätte että vessassa on vielä purua ja puupellettejä koska käytän purut loppuun.


Herätin Nellin vahingossa, siksi kärttyisen näköinen.


Felix nukkumassa omassa pesäkopissaan. 

Pidättekö muuten blogin uudesta ulkoasusta? 

4 kommenttia:

  1. kiva postaus! ihanat tilat on kaneillasi! ulkoasu olisi kivempi, JOS banneri olisi 1000X400 yms. sillä noissa kuvissa minua ärsyttää se kun ovat niin "isoja" että ei näe heti tekstiä yms. mutta jokaisella oma mielipide! :)

    VastaaPoista
  2. Mainostin blogiasi blogissani toivottavasti ei haittaa(?) ja olisi kiva jos kävisit katsomassa:)
    http://viivijapuput.blogspot.fi/

    VastaaPoista