maanantai 30. kesäkuuta 2014

Kuulumisia

Moi! On kulunut pitkä aika kun viimeksi kirjoitin blogiin. Ajattelin kertoa kuulumisia, sekä hyviä että huonoja. Jotkut saattavat tietää, että meidän Feliximme menehtyi hiljattain. Tästä herää kysymys, että mihin se kuoli - itseasiassa en tiedä varmaa syytä mutta epäilen suolitukosta. Suolitukos oli niin paha ettei siihen auttanut parafiiniöljy, turkin harjaaminen tai vatsan hierominen. Joku saattaa miettiä miksi en vienyt kania eläinlääkäriin. Noh, Felix oli ollut vasta pari päivää apaattinen ja pikkuinen oli aina selvinnyt suolitukoksista joita sillä oli ennenkin ollut, joten ajattelin että tästäkin selvittäisiin. Eräänä iltana kun laskin Felixin lattialle, se alkoi sätkimään, eikä pysynyt pystyssä. Menin aivan shokkiin ja huusin äitiä joka tuli ottamaan Felixin syliin. Tämän jälkeen äiti laittoi sen häkkiin Nellin viereen ja pian pikkuinen menehtyi.


Jatketaan huonoilla uutisilla nimittäin meidän kone meni rikki, joten en ole päässyt sen takia kirjoittamaan blogiini. En tiedä kuinka kauan on jatkettava kännykällä postaamista mutta toivottavasti joku jaksaa edelleen lukea blogiani vaikka tuleeki huononlaatusia kuvia. 
Mutta vihdoin siirrytään hyviin uutisiin! Olemme saaneet uuden kanin, Hugon joka on risteytyskani. Uudessa kanissa on leijonaluppaa ja leijonaharjasta. Hugo on täyttänyt tänä vuonna kolme vuotta. Sen on tarkoitus jossain vaiheessa siirtyä Nellin kanssa samaan häkkiin, mutta katsotaan tuleeko siintä mitään. Hugosta voi kysellä lisää kommenteissa!










4 kommenttia: