Moii! Tämän postauksen aihe on se miten kuivatan kaneille porkkanaa ja omenaa. Eli en kuivata uunissa vaan lämpimän takan päällä. Se on minusta parempi ja helpompi vaihtoehto. Tämä postaus ei ole varsinaisesti mikään ohje-postaus mutta voitte halutessa kokeilla samanllailla kuivattaa.
Eli ensimmäiseksi haen omenan, porkkanan ja työvälineet pöydälle.
Eli ensimmäiseksi haen omenan, porkkanan ja työvälineet pöydälle.
Seuraavaksi kuorin omenan (koska omena oli ulkomaalainen).
Kuorittuani omenan tein kuorimisveitsellä omenan keskelle reiän.
Leikkasin tämän jälkeen omenasta ohuita suikaleita.
Leikattuani omenan kokonaan, aloin kuorimaan porkkanaa.
Leikkasin porkkanan päät.
Tämän jälkeen leikkasin ohuita suikaleita porkkanasta.
Kun olin asetellut omena suikaleet ja porkkana suikaleet lautaselle, vein ne takan päälle.
Tuolla siis kuivatan kaneille porkkanaa, ruisleipää ja omenaa. Yhdessä yössä kaikki kuivattuvat tarpeeksi ja voin tarjoilla niitä heti seuraavana päivänä kaneille!
Tälläinen näkymä takan päällä!